Vezi oferta pe CEL.ro
   021-2104272; 0722570697  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze ADN Nutri - test ADN pentru nutritie

 
 


ADN Nutri - test ADN pentru nutritie

SKU: ADNNutri

Pret vechi: 1.600,00 RON Reducere 25%

Pret nou: 1.199,00 RON

Stoc limitat

Pretul include taxa TVA 19 de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

ADN Nutri - Kit de test ADN pentru nutritie. Alimentele interactioneaza in mod diferit față de fiecare dintre noi. Substantele nutritive sunt necesare in cantitati specifice fiecarei persoane, dietele de slabire nu sunt la fel de eficiente pentru toti, sunt alimente care la unele persoane provoaca alergii iar la altele nu... De ce? Raspunsuri putem afla acum prin testele genetice. Diferența este în nutrigenomics.

Testul nostru de nutriție genetică ne va ajuta să:

  • ne hrănim într-un mod mai sănătos: deoarece vom ști ce nutrienți ne trebuie mai mult și ce fel de dietă este mai sănătoasă pentru noi
  • pierdem in greutate mai eficient: putem vedea cu ce fel de dieta vom pierde in greutate mai repede
  • cunoaștem mai bine: veți ști dacă sunteți predispuși la obezitate, alergii, tendință la anumite arome ...
  • aflam ce factori ne influenteaza metabolismul: veți vedea tendința dumneavoastră la colesterol ridicat, riscul unor nivele anormale de trigliceride ...
  • și altele.

Datorită acestui test genetic, veți putea afla mai multe despre dumneavoastră, de ce cafeina vă afectează mai mult sau mai puțin decât alții, sau de ce sunteți gourmand, sau de ce vă este mai greu să simți anumite arome ...

Dacă doriți să scăpați în greutate, nutrigenetica va poate ajuta foarte mult. Vom vedea predispoziția asupra tipului de dietă pentru slabire, putand alege astfel care este cea mai eficientă. Există gene care pot arăta anumite tendințe de a depune grăsime, de a se simți saturat și de a dori să mănânce. Cu nutrigenomica, puteți găsi modul cel mai eficient de a pierde în greutate și de a vă simți mai bine ca niciodată.

Daca doriti să aflați mai multe despre dvs. pentru a vă hrăni mai bine, ca și cum doriți să mergeți la un nutriționist și să aveți cele mai bune sfaturi, testul ADN Nutri este un bun inceput.

Raportul Nutri- genetic are următoarele secțiuni:

Cea mai sănătoasă nutriție:

Aici puteți vedea predispoziția dvs. genetică la anumite substanțe nutritive și tendința dvs. de a consuma anumite tipuri de alimente.

Vitamine și minerale:

Vedem cum influențează genele dvs. metabolizarea diferitelor vitamine și minerale. Cu aceasta puteți vedea ce fel de vitamine și minerale ar trebui să luați mai mult și în ce fel.

Aveți grijă de dvs.:

Studiem predispoziția dumneavoastră la niveluri anormale ale celor două tipuri de colesterol și riscul de a avea un nivel ridicat de trigliceride.

Simțurile voastre:

Genele voastre ne vor spune dacă aveți tendința de a fi o persoană lacomă, dacă sunteți pofticois/pofticioasa și chiar modul în care cofeina vă poate afecta.

Greutatea:

Vom vedea predispoziția dvs. genetică la excesul de greutate, dificultatea de a pierde în greutate și cea mai importantă parte, ce tip de dietă va fi cea mai eficienta în momentul în care doriti sa slabiti.

Testul nostru de nutrigenomie este un raport simplu și clar despre predispozițiile pe care genele tale le spun că le puteți avea. Dacă doriți să obțineți cât mai mult din informațiile dvs. genetice, sfatul nostru este să angajați serviciile unui specialist în consiliere genetică.


Informațiile genetice furnizate de ADN Nutri sunt valabile numai pentru utilizări de cercetare, informare și educație. În nici un caz nu este valabil pentru utilizarea clinică.


Mod de utilizare:

- in Kit-ul de test veti primi un recipient care contine un tampon steril pentru recolatrea salivei

- Dupa recoltare, tamponul se reintroduce in recipient, acesta se inchide ermetic

- Recipientul va fi preluat de noi si trimis in laboratul partener din Spania

- Rezultatul se primeste in termen de 4-8 spatamani

Exemplu raport nutri-genetic ADN Nutri

021-2104272; 0722570697 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri 10.00-16.00Detalii produs


Categorie: ADN test - genetica

Greutate produs: 1 kg.

Producator: 24 GENETICS

Cod produs - SKU: ADNNutri